Παπαδημητρίου για Κικίλια: «Η κατάσταση εξέπεμπε βία – Προσπαθώ να το ξεχάσω»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαδημητρίου για Κικίλια: «Η κατάσταση εξέπεμπε βία – Προσπαθώ να το ξεχάσω»

SHARE THIS

«Ένας συνάδελφος χρειάστηκε να έρθει δίπλα μας, γιατί αντιλήφθηκε τη βία που εξέπεμπε η όλη κατάσταση. Προσπαθώ να το ξεχάσω»

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Μπάμπη Παπαδημητρίου και του Βασίλη Κικίλια έπειτα από την καταγγελία του δημοσιογράφου και πρώην «γαλάζιου» βουλευτή ότι ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας του επιτέθηκε.

Το πρωί της Κυριακής (5.11) o πρώην βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο OPEN είπε ότι του προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο θυμωμένος ήταν απέναντί του ο Β. Κικίλιας, ενώ τόνισε ότι «η συμπεριφορά αυτή εμένα δεν με εξέπληξε απλώς, αλλά μου δημιούργησε ερωτηματικά. Αν ένας άνθρωπος, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει καταστροφές και όχι οτιδήποτε, είναι τόσο εύκολος στον θυμό, είναι τόσο εύκολος στο να συγκρουστεί με έναν τέτοιο τρόπο, τι θα κάνει απέναντι στις δυσκολίες;».

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής τον ρώτησε αν ο Βασίλης Κικίλιας πήγε να ασκήσει σωματική βία σε βάρος του, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να απαντά: «Φτάσαμε περίπου σ’ αυτό, όταν ένας συνάδελφος χρειάστηκε να έρθει δίπλα μας, γιατί αντιλήφθηκε τη βία που εξέπεμπε η όλη κατάσταση. Ήταν απαράδεκτο! Εγώ προσπαθώ να το ξεχάσω διότι με τον άνθρωπο αυτό είχαμε μία καλή σχέση».

Πρόσθεσε, δε, ότι «αν ήθελα να πω κάτι εναντίον του, δόξα τω Θεώ, έχω πάμπολλες ευκαιρίες και περιπτώσεις, δεν θα το έλεγα με αυτόν τον τρόπο», σχετικά με την αναφόρά του ως «υπουργό – μπασκετμπολίστα».

«Δυστυχώς, είναι χειρότερα απ’ ό,τι τα περιέγραψα», είπε ακόμη ο Μ. Παπαδημητρίου ο οποίος κατέληγε στο ότι «μία συγγνώμη δείχνει έναν άνθρωπο που έχει καταλάβει το λάθος του, μέχρι στιγμής δεν την έχουμε».

Exit mobile version