Παπουτσάκη: Απαράδεκτο να μη μπορούν να παντρευτούν ομόφυλα ζευγάρια – «Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπουτσάκη: Απαράδεκτο να μη μπορούν να παντρευτούν ομόφυλα ζευγάρια – «Η αγάπη δεν γνωρίζει φύλο»

SHARE THIS

«Η αγάπη δε γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια.... Ισότητα και ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για ακόμη μία φορά, η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε ανοιχτά για ένα θέμα που πολλοί αποφεύγουν να πάρουν θέση ή που επιμένουν σε συντηρητικές και σκοταδιστικές θέσεις, υποστηρίζοντας τη μισαλλοδοξία έναντι της Ισότητας.

Μιλώντας  στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σύμφωνο συμβίωσης που σύναψαν πρόσφατα οι συνάδελφοί της ηθοποιοί Μιχάλης Οικονόμου και  Γιώργος Μακρής.

Η ηθοποιός, με αφορμή αυτό, επέλεξε να σχολιάσει ότι τα ομόφυλα ζευγάρια στη χώρα μας δεν μπορούν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, και για αυτό τον λόγο, οι συνάδελφοί της υπέγραψαν μόνο σύμφωνο συμβίωσης.

«Είναι απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου εν έτει 2021 να συμβαίνει αυτό. Η αγάπη δε γνωρίζει φύλο, δεν έχει τέτοιου είδους όρια. Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να είμαστε ελεύθεροι και να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και να σεβόμαστε και τις ανάγκες μας και τις ανάγκες των άλλων. Ισότητα λοιπόν και ίση αντιμετώπιση σε όλους τους ανθρώπους».

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξή της στο βίντεο:

 

Exit mobile version