«Παραιτήσεις τώρα» ζητούν εκπρόσωποι εργαζομένων της ΕΡΤ μετά την διαγραφή Ζούλα απ’ την ΕΣΗΕΑ
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Παραιτήσεις τώρα» ζητούν εκπρόσωποι εργαζομένων της ΕΡΤ μετά την διαγραφή Ζούλα απ’ την ΕΣΗΕΑ

SHARE THIS

«Δεν μπορούν να σταθούν απέναντι σε εργαζόμενους και κοινωνία τα στελέχη της ηγετικής πυραμίδας της ΕΡΤ όταν διαγράφονται από την ΕΣΗΕΑ για παραπλάνηση του κοινού».

«Παραιτήσεις τώρα» ζητούν εκπρόσωποι εργαζομένων της Δημόσιας Τηλεόρασης έπειτα από την προσωρινή διαγραφή του δημοσιογράφου και Προέδρου της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα καθώς και των επικεφαλής της ενημέρωσης του καναλιού από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ για την υπόθεση του «ανταποκριτή στη Ρωσία» που μετέδιδε από το σπίτι του στην Αθήνα.

Ολομέτωπη επίθεση στη διοίκηση της ΕΡΤ εξαπολύουν οι εκπρόσωποι εργαζομένων της ΕΡΤ, ζητώντας παραιτήσεις, μετά το φιάσκο της γνωστής -πλέον- υπόθεσης του «ανταποκριτή στη Μόσχα από την Κυψέλη», που οδήγησε την ΕΣΗΕΑ να διαγράψει τα τέσσερα στελέχη της ΕΡΤ που κατηγορήθηκαν για παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

«Δεν μπορούν να σταθούν απέναντι σε εργαζόμενους και κοινωνία τα στελέχη της ηγετικής πυραμίδας της ΕΡΤ όταν διαγράφονται από την ΕΣΗΕΑ για παραπλάνηση του κοινού» σημειώνουν σε κοινή δήλωση τους ο Στέλιος Νικητόπουλος (αναπληρωματικός εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΡΤ), και ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου, (Εργασιακός εκπρόσωπος δημοσιογράφων ΕΡΤ3 στην ΕΣΗΕΜ-Θ).

Ολόκληρη η ανακοίνωσή τους:

Δεν μπορούν να σταθούν απέναντι σε εργαζόμενους και κοινωνία τα στελέχη της ηγετικής πυραμίδας της ΕΡΤ όταν διαγράφονται από την ΕΣΗΕΑ για παραπλάνηση του κοινού, για την υπόθεση του “ανταποκριτή στη Μόσχα” που έδινε ανταποκρίσεις από την Αθήνα. Έπρεπε να υπάρξουν παραιτήσεις από την πρώτη στιγμή. Με την αξιοπιστία της ΕΡΤ δεν μπορεί να παίζει κανένας.

Στέλιος Νικητόπουλος
Αναπληρωματικός εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΡΤ
Εργασιακός εκπρόσωπος δημοσιογράφων ΕΡΤ3 στην ΕΣΗΕΜ-Θ
Αλέξανδρος Τριανταφύλλου
Εργασιακός εκπρόσωπος δημοσιογράφων ΕΡΤ3 στην ΕΣΗΕΜ-Θ

Exit mobile version