Παραίτηση Χιώτη από τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100.3
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραίτηση Χιώτη από τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100.3

SHARE THIS

Ο Βασίλης Χιώτης παρέμεινε στα καθήκοντά του έως και τις εκλογές, συνεχίζοντας να κάνει την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του στα ερτζιανά.

Την παραίτησή του από τη διεύθυνση του ΣΚΑΪ 100,3 υπέβαλε ο Βασίλης Χιώτης, η οποία έγινε δεκτή από τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Βασίλης Χιώτης παρέμεινε στα καθήκοντά του έως και τις εκλογές, συνεχίζοντας να κάνει την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του στα ερτζιανά, αλλά και να εμφανίζεται στο κανάλι ως σχολιαστής, σύμφωνα με το e-tetradio.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νέος διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού του Φαλήρου, αναλαμβάνει ο Σπύρος Μάλλης. Ο Βασίλης Χιώτης συνεχίζει να κάνει την εκπομπή του στη μεσημεριανή ζώνη μαζί με τον Νότη Παπαδόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Χιώτης βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής μετά από ομοφοβικό σχόλιο κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Αναφερόμενος στο πού θα καταταγεί στον στρατό ο κ. Κασσελάκης, ο Β. Χιώτης είπε γελώντας ότι «βγάζουν καλά σύκα στην Καλαμάτα». Μετά τον ορυμαγδό αντιδράσεων έσπευσε να τα μαζέψει, παραδεχόμενος το «φάουλ» και υποστηρίζοντας πως ο ίδιος σιχαίνεται «κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν».

Μετά τις  σφοδρές αντιδράσεις, ο Βασίλης Χιώτης, επιχείρησε να τα… μαζέψει, γράφοντας σε ανάρτησή του:

«Επειδή βλέπω ότι μου επιτίθενται ορισμένοι για ένα σχόλιο που έκανα και που ομολογώ ό,τι ήταν απερίσκεπτο, αποσαφηνίζω: Τιμώ τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και καμιά πρόθεση δεν είχα τον προσβάλλω. Σιχαίνομαι κάθε ομοφοβικό σχόλιο κι όσους τα κάνουν. Έκανα φάουλ…» έγραψε σε ανάρτησή του.

Exit mobile version