Πάτρα: Με σπασμένα δόντια 13χρονος από επίθεση άλλου μαθητή
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Με σπασμένα δόντια 13χρονος από επίθεση άλλου μαθητή

SHARE THIS

Ο μαθητής ήταν σε κατάσταση σοκ και ακόμη και σήμερα εκφράζει φόβο για την παρουσία του στο σχολείο

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε στην Πάτρα το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς ένας 13χρονος μαθητής κατέληξε με σπασμένα δόντια μετά από επίθεση 14χρονου συμμαθητή του.

Σύμφωνα με καταγγελία μητέρας μαθητή της Α’ Γυμνασίου στο 5ο Γυμνάσιο Πατρών, 13χρονος δέχθηκε επίθεση από συνομήλικό του. Συγκεκριμένα, τον ακινητοποίησε από το κεφάλι, τον πέταξε σε πεζούλι και ο άτυχος έφηβος έπεσε με το στόμα στο μάρμαρο.

Όπως σημειώνει το τοπικό pelop.gr, αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν, να σπάσουν τα δύο μπροστινά του δόντια. Το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, εκεί του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες κα πλέον η μητέρα του αναζητεί ιδιώτη οδοντίατρο για να αποκαταστήσει τα δόντια του παιδιού της.

Αίσθηση προκαλεί πως (σύμφωνα με όσα η ίδια κατήγγειλε στην «Πελοπόννησο») δεν εντοπίστηκαν οι γονείς του άλλου παιδιού.

Ο νεαρός ήταν σε κατάσταση σοκ και ακόμη και σήμερα εκφράζει φόβο για την παρουσία του στο σχολείο. Πλέον, η υπόθεση θα λάβει τη δικαστική οδό, ενώ έρευνα διενεργεί και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Exit mobile version