“Να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου”-Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού εργάτη στο Πέραμα
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου”-Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού εργάτη στο Πέραμα

SHARE THIS

"Εύχομαι με τη σημερινή απεργία η φωνή των αγανακτισμένων πια εργαζομένων να ταρακουνήσει τους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου".

Να μην ξεχαστεί το τραγικό συμβάν του εργατικού δυστυχήματος στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές” με αυτά τα λόγια ζητά δικαίωση η σύζυγος του αδικοχαμένου 47χρονου εργάτη, μέσω επιστολής που διαβάστηκε στον “αέρα” του Open TV.

Η σύζυγος του νεκρού εργάτη, μεταξύ άλλων, έστειλε μήνυμα για τη σημερινή απεργία των εργαζομένων στη Ζώνη με μια ελπίδα η “σημερινή απεργία η φωνή των αγανακτισμένων πια εργαζομένων να ταρακουνήσει τους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου, να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα”.

Αναλυτικά:

“Καλημέρα σας. Είμαι η σύζυγος του αδικοχαμένου εργάτη στο Πέραμα. Θα ήθελα να μεταφέρετε τα λόγια μου εις μνήμην του συζύγου μου.

Εύχομαι με τη σημερινή απεργία η φωνή των αγανακτισμένων πια εργαζομένων να ταρακουνήσει τους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου, να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα. Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος, φτάνει.

Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων. Με εκτίμηση σε όλες τις οικογένειες που χάνουν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους”.

Exit mobile version