Περιστέρι: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας σε σχολείο – Βίντεο ντοκουμέντο
UNSPLASH
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιστέρι: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας σε σχολείο – Βίντεο ντοκουμέντο

SHARE THIS

Νέο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι σημειώθηκε σε γυμνάσιο του Περιστερίου.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Star, η μαθήτρια φαίνεται να είναι πεσμένη στο έδαφος και να δέχεται επίθεση από τρεις συμμαθήτριές της στο προαύλιο του σχολείου.

Η μία από αυτές την κρατά για να μην σηκωθεί, με την φίλη της να την σέρνει από τα μαλλιά και να την χτυπά με γροθιές στην πλάτη και το πρόσωπο. Όταν η 14χρονη προσπάθησε να ξεφύγει, τότε δέχθηκε δυνατές κλωτσιές στα πόδια.

Ο πατέρας του ανήλικου θύματος μίλησε στο Star για το νέο περιστατικό βίας. «Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά».

«Πήγαμε στο ΠΑΙΔΩΝ, την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι… στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε” και τέτοια…», συνέχισε.

Τρεις συλλήψεις

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού συνέλαβε τις τρεις μαθήτριες και τις οδήγησε στο τμήμα, με τους γονείς του θύματος να υποβάλουν μήνυση.

Παράλληλα, γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το γυμνάσιο το πρωί της Δευτέρας (20/11) προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας στο σχολείο, ζητώντας ψυχολόγους στα σχολεία και βοήθεια από την πολιτεία για να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της βίας στα σχολεία.

Exit mobile version