Πέθανε ο 16χρονος Κ. Φραγκούλης που τον πυροβόλησε αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο 16χρονος Κ. Φραγκούλης που τον πυροβόλησε αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη

SHARE THIS

Πέθανε, έπειτα από εννιά ημέρες που πάλευε να κρατηθεί στην ζωή, ο 16χρονος Ρομ Κώστας Φραγκούλης που τον πυροβόλησε αστυνομικός στο κεφάλι.

Πέθανε, έπειτα από εννιά ημέρες που πάλευε να κρατηθεί στην ζωή, ο 16χρονος Ρομ Κώστας Φραγκούλης που τον πυροβόλησε αστυνομικός στο κεφάλι αφού δεν είχε πληρώσει 20 ευρώ βενζίνη.

Την ίδια ώρα, ο κατηγορούμενος αστυνομικός παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών καλείται να άρει των διαφωνία για την ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου αστυνομικού.

Η ανακοίνωση από το Ιπποκράτειο που ήρθε μόνο μετά θάνατον 

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που είχαν ξεσπάσει όλο αυτό το διάστημα για το γεγονός ότι το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης δεν είχε εκδώσει ανακοινωθέν, το νοσοκομείο ανακοίνωσε σήμερα επίσημα τον θάνατο του 16χρονου.

«Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του ΓΝΘ “Ιπποκράτειο” στις 5/12/2022 στις 2.02 π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση. Υποβλήθηκε σε άμεση χειρουργική αντιμετώπιση. Οδηγήθηκε μετεγχειρητικά στη ΜΕΘ με μέγιστη μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, με την υγεία του να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Σήμερα 13/12/2022, παρά την προαναφερόμενη υποστήριξη και τις άοκνες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο ασθενής απεβίωσε στις 10.10 π.μ.».

Καταλήγοντας, το νοσοκομείο αναφέρει: «Η διοίκηση του νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του δεκαεξάχρονου».

Exit mobile version