Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του – Παραμένει στη φυλακή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής του – Παραμένει στη φυλακή

SHARE THIS

Να παραμείνει στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται ο Πέτρος Φιλιππίδης αποφάσισαν τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας.  

Την απορριπτική απόφαση του δικαστικού συμβουλίου στην αίτηση αποφυλάκισης και αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με «βραχιολάκι», έλαβε σήμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση, αποφάσισε ότι ο γνωστός ηθοποιός και κατηγορούμενος για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές με το σκεπτικό ότι οι καταγγελίες σε βάρος του, αναφέρονται σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Το δικαστικό συμβούλιο θεώρησε ότι υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως είχε κρίνει η ανακρίτρια.

Οι δικαστές δεν δέχθηκαν ακόμη τους ισχυρισμούς του ότι συντρέχουν λόγοι υγείας για την αποφυλάκισή του, ενώ φαίνεται πως απέρριψαν και τους ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη πως οι καταγγέλλουσες επιδιώκουν δημοσιότητα.

Exit mobile version