«Πυρά» Πορτοσάλτε κατά Μητσοτάκη: «Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα»
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πυρά» Πορτοσάλτε κατά Μητσοτάκη: «Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα»

SHARE THIS

«Να έρθει άλλος από τη κυβέρνηση να αναλάβει να μαζευτεί αυτό το χαλί που βλέπουμε γύρω μας» σημείωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, εμφανώς αγανακτισμένος. 

Σε δριμεία κριτική προς τον κ. Μητσοτάκη προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε, αναφορικά με τις συνεχόμενες καταστροφές οι οποίες έπληξαν τη χώρα και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος πρωθυπουργός έχει διαχειριστεί μία σειρά από κρίσιμα θέματα τους τελευταίους μήνες, πριν και μετά τις διπλές εκλογές Μαΐου-Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, στο καθιερωμένο σχόλιο του στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ», απαρίθμησε όλα τα τραγικά γεγονότα του τελευταίο μεγάλου διαστήματος, ξεκινώντας από την τραγωδία στα Τέμπη, την καταδρομή των Κροατών χούλιγκαν, τις δολοφονίες του Μιχάλη και του Αντώνη, τις φωτιές και τις πλημμύρες.

«Έχουμε μια σειρά συμπεριφορών, αλλά σε αυτές τις συμπεριφορές εμείς αυτό που θέλουμε και γι’αυτό ψηφίστηκε και η κοινωνία έδωσε το 41% σε δυο θριάμβους του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι επειδή είπε: ‘Μητσοτάκη εσύ θα σώσεις την καθημερινότητα’, Δεν το έχουμε δει ακόμη», δήλωσε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Και συνέχισε, προσθέτοντας ότι «Γι’αυτο λέω η κυβέρνηση τσαλαβουτάει σε μια κατάσταση εδώ και καιρο, τα έχει χαμένα. Κάποιος πρέπει να αναλάβει τη συγκρότηση του κράτους ξανά. Δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης; Έχει άλλα ενδιαφέροντα; Να έρθει άλλος από τη κυβέρνηση να αναλάβει να μαζευτεί αυτό το χαλί που βλέπουμε γύρω μας».

Exit mobile version