Πιθανόν ληγμένη η φωτοβολίδα που σκότωσε τον 33χρονο στην Κρήτη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιθανόν ληγμένη η φωτοβολίδα που σκότωσε τον 33χρονο στην Κρήτη

SHARE THIS

Την βραδιά της Κυριακής (17/3), μια φωτοβολίδα, πιθανότατα ληγμένη, αναδείχθηκε μοιραία για έναν 33χρονο από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, καθώς η έκρηξή της του στοίχισε τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Cretalive.gr, οι φίλοι του άτυχου νεαρού κατέθεσαν στην αστυνομία ότι κάποιες από τις φωτοβολίδες που χρησιμοποιήθηκαν εκείνο το βράδυ ήταν ληγμένες. Οι νεαροί είχαν προηγουμένως χρησιμοποιήσει και άλλες ληγμένες φωτοβολίδες χωρίς πρόβλημα, όπως αναφέρει η κατάθεση των φίλων του θύματος.

Το παρελθόν του 33χρονου στοχεύει σε παρόμοια περιστατικά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, είχε τραυματιστεί προηγουμένως στο χέρι από κροτίδα.

Οι δύο φίλοι του νεκρού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και έχουν συλληφθεί για παράνομη κατοχή και πυροδότηση φωτοβολίδων. Μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσει ο ένας από αυτούς και κατηγορία για τη διάθεση των φωτοβολίδων.

Ο τραγικός θάνατος συνέβη λίγο μετά τις 23:00 σε πεζόδρομο του Αγίου Νικολάου περιμετρικά της λίμνης, όταν ο 33χρονος και οι φίλοι του προχώρησαν στην πυροδότηση ναυτικών φωτοβολίδων σήματος κινδύνου καπνού. Η φωτοβολίδα που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 33χρονου εξερράγη απροσδόκητα, καθώς δεν άναβε κανονικά, αλλά μετά από επανειλημμένες προσπάθειες πυροδότησης. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Exit mobile version