Πλήρης διάλυση: Κλείνουν λόγω διασωληνωμένων τα χειρουργεία στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήρης διάλυση: Κλείνουν λόγω διασωληνωμένων τα χειρουργεία στο Ιπποκράτειο

SHARE THIS

Σοκαριστικό το έγγραφο που απέστειλε ο διευθυντής του αναισθησιολογικού τμήματος του «Ιπποκρατείου» Θεσσαλονίκης.  

Η πανδημία είναι πλέον εκτός ελέγχου. Καθημερινά ανακοινώνονται χιλιάδες κρούσματα, δεκάδες θάνατοι και εκατοντάδες διασωληνωμένοι συμπολίτες μας. Το ΕΣΥ καταρρέει μπροστά στα μάτια μας και η πολιτεία μένει ακόμη μια φορά με τα “χέρια σταυρωμένα”. Σήμερα, στο φως της δημοσιότητας προστέθηκε μια ακόμη σοκαριστική εξέλιξη, από τη Θεσσαλονίκη, που αποκαλύπτει την ένταση της πανδημίας στην πόλη.

Το πρωί, ο διευθυντής του αναισθησιολογικού τμήματος του Ιπποκράτειου ενημέρωσε εγγράφως την διοίκηση του νοσοκομείου ότι αναστέλλονται όλες οι λειτουργίες των χειρουργείων, επειδή στον χώρο υπάρχουν δώδεκα (12) διασωληνωμένοι ασθενείς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Εφημερίδας των Συντακτών» ο διευθυντής με το έγγραφό του κάνει γνωστό ότι ακυρώνονται όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία, ακόμη και τα έκτακτα και στο τμήμα θα υπάρχουν μόνο δύο αναισθησιολόγοι ως προσωπικό ασφαλείας για ασθενείς ή για περιπτώσεις ζωής και θανάτου.
Ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη υπάρχει ροή ορθοπεδικών περιστατικών προς τον ιδιωτικό τομέα. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται όπως είναι φυσικό να επηρεάσει το σύνολο των νοσοκομείων της πόλης και αναμένονται αντιδράσεις μέσα στη μέρα.
Exit mobile version