Πληροφορίες ότι η ΕΛΑΣ αναζητά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για να τον συλλάβει
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες ότι η ΕΛΑΣ αναζητά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για να τον συλλάβει

SHARE THIS

Ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητείται για σύλληψη στο πλαίσιο το αυτοφώρου.

Θέμα ωρών θεωρείται ο εντοπισμός και η σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά την καταγγελία και δεύτερης γυναίκας πως ανέβασε, εν αγνοία της, βίντεο από προσωπικές τους στιγμές σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου.

Tο αδίκημα για το οποίο κατηγορείται δεν είναι κακούργημα οπότε δεν μπορεί να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ωστόσο θα αναζητηθεί από την αστυνομία για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Την σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε ουσιαστικά προαναγγείλει νωρίτερα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος εκπροσωπεί την 23χρονη γυναίκα που κατέθεσε χθες (21.12.2021) μήνυση σε βάρος του παρουσιαστή, όταν κατάβαλε ότι εκείνος είχε ανεβάσει βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές σε sites.

Στο μεταξύ, στην ύπαρξη άλλων επτά παράνομων βίντεο με ισάριθμες κοπέλες τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αναφέρθηκε μέσω της ΕΡΤ και της εκπομπή Συνδέσεις ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο κοπέλες που προχώρησαν σε σχετική καταγγελία. Μίλησε για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που ανεβάζουν σε 9 συνολικά τον αριθμό των βίντεο και έκανε λόγο για εξελίξεις εντός της ημέρας.

Exit mobile version