Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ισως κι εντός της ημέρας η σύλληψή του – Υπάρχουν τουλάχιστον άλλα επτά βίντεο»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Ισως κι εντός της ημέρας η σύλληψή του – Υπάρχουν τουλάχιστον άλλα επτά βίντεο»

SHARE THIS

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ακόμη κι εντός της ημέρας ενδέχεται να συλληφθεί.

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς όπως είπε νωρίτερα σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, ίσως η σύλληψή του γίνει και μέσα στην ημέρα.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, που εκπροσωπεί νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, οικογενειακή φίλη του παρουσιαστή για την δημοσιοποίηση προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεσή της, δήλωσε ότι ακόμα κι εντός της ημέρας ενδέχεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ο κ. Λύτρας μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε περίπτωση που συλληφθεί θα τεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε στην ύπαρξη άλλων επτά παράνομων βίντεο με ισάριθμες κοπέλες τα οποία υπάρχουν στο διαδίκτυο και σχετίζονται με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ακόμη, μίλησε για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που ανεβάζουν σε 9 συνολικά τον αριθμό των βίντεο και έκανε λόγο για εξελίξεις εντός της ημέρας.

Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Ναμ μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο, είπε.

Exit mobile version