Πορτοσάλτε για ακρίβεια: Μην βάζεις βενζίνη, δεν είναι αγορανομία η Κυβέρνηση (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε για ακρίβεια: Μην βάζεις βενζίνη, δεν είναι αγορανομία η Κυβέρνηση (Video)

SHARE THIS

Νέες δηλώσεις Πορτοσάλτε για την Ακρίβεια - Προτείνει σε δημοσιογράφο που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση να μην βάζει βενζίνη.

Με το δόγμα της ατομικής ευθύνης απαντά σε όσους διαμαρτύρονται για το τσουνάμι ακρίβειας και την απροθυμία της Κυβέρνησης να την αναχαιτίσει, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

Πιο αναλυτικά, απαντώντας στην κριτική του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδημητρίου στην Κυβέρνηση σχετικά με τις αυξήσεις στα καύσιμα, ο Άρης Πορτοσάλτε τον προέτρεψε να… μην βάζει βενζίνη!

Έπειτα από τις προκλητικές δηλώσεις του περί μη παραγωγικών ομάδων της κοινωνίας που παίρνουν 500 ευρώ και δεν βάζουν βενζίνη γιατί δεν έχουν αυτοκίνητο, ο Άρης Πορτοσάλτε επανήλθε και απαντώντας στον συνάδελφό του Βαγγέλη Παπαδημητρίου που ζητούσε παρεμβάσεις της Κυβέρνησης για συγκράτηση των τιμών,  δήλωσε:

«Δεν είναι αγορανομία η Κυβέρνηση. Μάθε σε ποιο κόσμο ζεις. Ε μην βάζεις βενζίνη. Εγώ δεν βάζω βενζίνη», με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να του απαντά: «Να μην βάζω βενζίνη; Αυτή είναι η άποψή σου; Να βάζω βενζίνη, να μην ανάψω το καλοριφέρ; Τι αντίληψη είναι αυτή;»

Exit mobile version