Πορτοσάλτε κατά Ράδιο Αρβύλα: «Γερομπισμπίκηδες μου κάνουν δολοφονία χαρακτήρα» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε κατά Ράδιο Αρβύλα: «Γερομπισμπίκηδες μου κάνουν δολοφονία χαρακτήρα» (Video)

SHARE THIS

Έκανε λόγο για μια «παρέα που κάνει μαθητικό χιούμορ» και η οποία συνεχίζει, όπως λέει τη δολοφονία χαρακτήρα εναντίον του.

Θιγμένος και εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Άρης Πορτοσάλτε σήμερα στον ΣΚΑΪ, μετά από επικριτικά σχόλια που δέχτηκε από τους «Ράδιο Αρβύλα». Φανερά ενοχλημένος, τόσο που έχασε τα λόγια του μάλιστα, καταφέρθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά των παρουσιαστών.

Απαντώντας λοιπόν, στην κριτική που του άσκησαν στη χθεσινή τους εκπομπή και απασφάλισαν εναντίον του, έκανε λόγο για μια «παρέα που κάνει μαθητικό χιούμορ» και η οποία συνεχίζει, όπως λέει τη δολοφονία χαρακτήρα εναντίον του, με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον τραγικό θάνατο ενός διανομέα στη Θεσσαλονίκη.

– Επειδή βλέπω ότι η δολοφονία χαρακτήρα συνεχίζεται, και στο Twitter και στα αντίπαλα κανάλια…

– Ποίου;

– Τίνος άλλου; (σ.σ.: εννοώντας τον εαυτό του). Τώρα μου την πέφτει και μια παρέα που κάνει μαθητικό χιούμορ. Είναι γερομπισμπίκηδες πια, αλλά κάνει μαθητικό χιούμορ. Ως προς την νοημοσύνη, αν έχω, με αφορμή το θέμα με τους διανομείς. Αν θέλουν διάλογο, πάω, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Οι Ράδιο Αρβύλα, στην εκπομπή τους παρουσίασαν απόσπασμα από όσα είχε πει ανερυθρίαστα ο Άρης Πορτοσάλτε για τις ευθύνες των διανομέων στα τροχαία ατυχήματα, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του διανομέα στη Θεσσαλονίκη. Οι «Αρβύλα» σχολίασαν το περιστατικό καλώντας την εταιρία που κατασκευάζει «ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε» να αυξήσει τον προγραμματισμό της «συναισθηματικής νοημοσύνης και της ενσυναίσθησης», με τον Στάθη Παναγιωτόπουλε να σχολιάζει δηκτικά «εάν επιδέχεται update γιατί είναι παλιό μοντέλο»

Δείτε το απόσπασμα:

Exit mobile version