Πορτοσάλτε: «Μύθος της Αριστεράς ότι δεν υπάρχει Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα» (Video)
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πορτοσάλτε: «Μύθος της Αριστεράς ότι δεν υπάρχει Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα» (Video)

SHARE THIS

«Η Αριστερά φτιάχνει αυτόν τον μύθο, ότι στην Ελλάδα καταπιέζονται τα μέσα ενημέρωσης και δεν έχουμε ελευθερία τύπου».

Τι πιο σύνηθες για τον Άρη Πορτοσάλτε να κατηγορήσει την Αριστερά; Τίποτε. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αφού έβγαλε άχρηστη κι αναξιόπιστη την έρευνα της Διεθνής Οργάνωσης Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα για την Ελευθερία του Τύπου η οποία που δείχνει την Ελλάδα στον πάτο της κατάταξης– τα έριξε στην Αριστερά.

Κι όμως, ο Άρης Πορτοσάλτε δήλωσε σήμερα ότι η κατρακύλα της χώρας στην Ελευθερία του Τύπου είναι… δημιούργημα της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπάρχει έλεγχος της ελευθεροτυπίας στη χώρα.

«Η αριστερά φτιάχνει αυτόν τον μύθο, ότι στην Ελλάδα καταπιέζονται τα μέσα ενημέρωσης και δεν έχουμε ελευθερία τύπου» υποστήριξε ο σχολιαστής του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε. «Αν πιάσει κανείς τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, θα δούμε ότι δεν υπάρχει απλώς Ελευθερία, υπάρχει ασυδοσία» πρόσθεσε.

Ωστόσο, σημείωσε πως «πράγματι, σε δύο δολοφονίες δημοσιογράφων, οι αρχές έχουν έχουν δείξει μεγάλη καθυστέρηση», μιλώντας και για τη δολοφονία Καραιβάζ, «που υπάρχει το σενάριο που λέει ότι οι δολοφονίες αυτές ήταν πολιτικές και άρα η κυβέρνηση δεν θέλει να αποκαλύψει την αλήθεια, ένα σενάριο από την αριστερά και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ».

Exit mobile version