Πρετεντέρης: «Να αυτοσυγκρατηθούν κυρίως οι νεολαίοι που ορμάνε με πλακάτ για να μην έχουμε νεκρό»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρετεντέρης: «Να αυτοσυγκρατηθούν κυρίως οι νεολαίοι που ορμάνε με πλακάτ για να μην έχουμε νεκρό»

SHARE THIS

«Όλοι να αυτοσυγκρατηθούν και η Αστυνομία και κυρίως οι νεολαίοι που ορμάνε πάνω με τα πλακάτ και με όλα αυτά, για να μην έχουμε έχουμε νεκρό».

Να αυτοσυγκρατηθούν κάλεσε «κυρίως τους νεολαίους» ο σχολιαστής του mega Γιάννης Πρετεντέρης μετά τις χθεσινές εικόνες ντροπής από το ΑΠΘ, όπου ένας φοιτητής κείτονταν αιμόφυρτος στο έδαφος έπειτα από επίθεση των ΜΑΤ.

«Η παρουσία της αστυνομίας δεν μπορεί να υπόκειται στην έγκριση του κυρίου με την βερμούδα. Τέλος πάντων, απ΄ ότι φαίνεται, εκεί πέρα και οι μεν πλακωθήκανε και οι δε πλακωθήκανε. Μακάρι να μην υπάρξει κάτι σοβαρότερο, μακάρι να τελειώσει εκεί. Όλοι να αυτοσυγκρατηθούν και η Αστυνομία και κυρίως οι νεολαίοι που ορμάνε πάνω με τα πλακάτ και με όλα αυτά, για να μην έχουμε αυτό που είπε και ο κ. Ηλιόπουλος σήμερα, να μην έχουμε νεκρό γιατί η στραβή μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή» σχολίασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Καθίσταται σαφές ότι για ακόμη μία φορά, συνεχίζεται η στοχοποίηση των φοιτητών για να προλειανθεί το έδαφος για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, ενώ η μέχρι τώρα δράση των ΜΑΤ έχει δώσει τα πρώτα δείγματα για τα δήθεν ασφαλή Πανεπιστήμια που φιλοδοξεί να δημιουργήσει η ΝΔ.

Exit mobile version