Πρωταγωνιστής σε τραπ βιντεο κλιπ ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών
YOUTUBE VIDEO SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωταγωνιστής σε τραπ βιντεο κλιπ ο αστυνομικός που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

SHARE THIS

Με προκλητική εμφάνιση και χειρονομίες που παραπέμπουν σε βίαιη συμπεριφορά παρουσιάζεται στο βίντεο του τραγουδιού ο κατηγορούμενος αστυφύλακας.

Πρωταγωνιστής σε βίντεο κλιπ πασίγνωστου τράπερ ήταν ο αστυφύλακας που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική το περασμένο Σάββατο.

Όπως αποκαλύφθηκε σε εκπομπή του τηλοπτικού σταθμού MEGA, ο σωματώδης 33χρονος αστυφύλακας εμφανίζεται σε βιντεοκλίπ του γνωστού τράπερ. Όπως φαίνεται σε χαρακτηριστικά καρέ του βίντεο, ο 33χρονος με καλυμμένο το πρόσωπό του, στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την περίοδο που εμφανιζόταν σε αυτά τα βίντεο κλιπ ήταν εν ενεργεία αστυνομικός.

Προβληματική συμπεριφορά 

Μέχρι το 2019 υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ οπότε και απομακρύνθηκε λόγω προβληματικής συμπροφοράς και αδράνειας. Στη συνέχεια ανέλαβε υπηρεσία σε Τμήμα Ασφαλείας των νοτίων προαστίων της Αττικής.

Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση όπου συνάδελφοί του τον είχαν δει εντός αγωνιστικού χώρου σε κάποια αθλητική εκδήλωση και θεώρησαν ότι είχε υπηρεσία και συμμετείχα στα μέτρα ασφαλείας που λάμβανε η αστυνομία.

Τελικά, όπως διαπιστώθηκε, ήταν εκεί βοηθώντας το στήσιμο της συναυλίας του γνωστού τράπερ πριν την έναρξη της αθλητικής εκδήλωσης.

 

Exit mobile version