Ψυρρή: Προφυλακιστέος ο 50χρονος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικου αγοριού
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψυρρή: Προφυλακιστέος ο 50χρονος για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ανήλικου αγοριού

SHARE THIS

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από αποκάλυψη του αγοριού στη μητέρα του.

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 50χρονος που κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ενός ανήλικου αγοριού για τρία ολόκληρα χρόνια.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για τις αποτρόπαιες πράξεις του σε βάρος του 17χρονου, σήμερα, αγοριού, τις οποίες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να τις βιντεοσκοπούσε, ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φέρεται να έδινε στο παιδί ναρκωτικές ουσίες.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. , με την ολοκλήρωση της απολογίας του, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και προσωρινά κρατούμενος από τον ανακριτή, έπειτα κι από τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον επιχειρηματία την περασμένη Τετάρτη και κατάσχεσαν από το διαμέρισμα της φρίκης σκληρούς δίσκους με υλικό παιδικής πορνογραφίας που φαίνεται να κρατούσε ο 50χρονος. Παράλληλα, η έρευνα των αρχών στρέφεται στο ενδεχόμενο η βαναυσότητα σε βάρος του αγοριού να έχει μεταδοθεί ζωντανά σε γκρουπ στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με τις αρχές, στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν επίσης ναρκωτικές ουσίες, καθώς και ένα αεροβόλο όπλο με φυσίγγια.

 

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του παιδιού ειδοποίησε την αστυνομία, αφού ο γιος της τής εξιστόρησε ότι από τα 14 του χρόνια υπήρξε θύμα βάναυσης σεξουαλικής και ψυχολογικής κακοποίησης από τον κατηγορούμενο. Ο 50χρονος φέρεται να απειλούσε το παιδί πως αν αποκαλύψει το μαρτύριό του θα το σκοτώσει, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι ο κατηγορούμενος πιθανότατα ανήκει σε ευρύτερο κύκλο γνωστών της οικογένειας του θύματος.

 

Exit mobile version