Ρέντη: Στον ανακριτή σήμερα ο 18χρονος – Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός
EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέντη: Στον ανακριτή σήμερα ο 18χρονος – Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός

SHARE THIS

Διασωληνωμένος, υπό καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, Δευτέρα (11/12), ο 18χρονος που φέρεται να ομολόγησε ότι τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη.

Όπως σημειώνει η ΕΡΤ, στον 18χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά κακουργήματα και πλημμελήματα και διώκεται μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών.

Σήμερα, αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία, ενώ ο δικηγόρος του, υποστηρίζει ότι είναι ένα παιδί το οποίο δεν έχει παρελθόν με συνδέσμους, δεν έχει συμμετάσχει σε επεισόδια. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο μαρτυρικές καταθέσεις που κατονομάζουν τον 18χρονο ως τον δράστη της επίθεσης.

Στο στόχαστρο της αστυνομίας μπαίνουν οι λεγόμενοι «καθοδηγητές», εκείνοι που φέρεται να έδωσαν την εντολή για την επίθεση.

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκονται πέντε «καθοδηγητές» οι οποίοι είχαν προσχεδιάσει και οργανώσει την επίθεση. Ο ένας από αυτούς, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι νεαρός σε ηλικία, έως 25 ετών, σεσημασμένος για υποθέσεις αθλητικής βίας.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός

Διασωληνωμένος, υπό καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε στα σοβαρά επεισόδια το βράδυ της Πέμπτης έξω από το γήπεδο του Ρέντη.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν υπήρξε κάποια μείωση του ποσοστού αίματος που έχανε ο αστυνομικός, γι’ αυτό έχει γίνει και μείωση των κατασταλτικών. Ωστόσο οι γιατροί παραμένουν προσεκτικοί και επιφυλακτικοί επειδή φοβούνται πιθανή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Exit mobile version