Κολωνός: Η αντίδραση Ατζαράκη στο άκουσμα της εισαγγελικής πρότασης
DIONYSIS ATZARAKIS / YOUTUBE SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Η αντίδραση Ατζαράκη στο άκουσμα της εισαγγελικής πρότασης

SHARE THIS

«Φεύγω από την χώρα. Θα σας στείλω φωτογραφίες από το εξωτερικό. Ξέρετε, πως έβγαζε φωτογραφίες ο Μίχος με τόσους πολιτικούς; Τέτοια φάση....»  

Τις εξελίξεις στη δικαστική υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης κι εκμετάλλευσης σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό σχολιάζει σατιρικά και με αφορμή την εισαγγελική πρόταση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ο Διονύσης Ατζαράκης.

Στο βίντεο υποδύεται τον δημοσιογράφο που μεταδίδει την εισαγγελική πρόταση κι έτσι αφού βεβαιώνεται ότι δεν πρόκειται για κάποιο… λάθος αποδομεί με σατιρικό τρόπο κάθε πτυχή της, σύμφωνα με την οποία ο 55χρονος βασικός κατηγορούμενος πρέπει να απαλλαγεί για το κακούργημα του βιασμού και η κατηγορία για εμπορία ανθρώπων να μετατραπεί σε… διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

«Αα, είναι από αυτές τις όχι απειλητικές ερωτικές σχέσεις 55χρονων με 12χρονα που έτυχε απλώς να πιάσουν το ίδιο σπιτάκι poly pοcket στα Jumbo κοιτάχτηκαν και ήταν κεραυνοβόλο… Μάλιστα, λογικό. Άσε που δεν ξέρουμε και τι φορούσε η 12χρονη, μπορεί να προκαλούσε, έχουν βγει τώρα κάτι φουτεράκια με σκυλάκια… που αν τα φοράς αυτά έξω, πας γυρεύοντας..».

Στη συνέχεια, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τον ισχυρισμό του βασικού κατηγορούμενου ότι ήταν… ερωτευμένος με το 12χρονο κορίτσι:

«Ο 55χρονος είπε ότι ήταν ερωτευμένος με τη 12χρονη, ε πες το τόση ώρα ρε άνθρωπε… Διευκόλυνση ε; Ρε τι ανιδιοτελής τύπος είναι αυτός (…). 

Λοιπόν, φεύγω. Όχι από την δουλειά, από την χώρα φεύγω. Θα σας στείλω φωτογραφίες από το εξωτερικό. Ξέρετε, πως έβγαζε φωτογραφίες ο Μίχος με τόσους πολιτικούς; Τέτοια φάση…»

 

Exit mobile version