Κι επειδή γίνεται στις Φιλιππίνες; Θα κανονικοποιήσουμε την εκμετάλλευση;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κι επειδή γίνεται στις Φιλιππίνες; Θα κανονικοποιήσουμε την εκμετάλλευση;

SHARE THIS

Τηλεοπτικό ξέπλυμα της αθλιότητας της Ρόδου αφού τα ίδια συμβαίνουν στις Φιλιππίνες οπότε και δεν υπάρχει λόγος για διαμαρτυρίες

Λήξη δημοσιογραφικού συναγερμού για τον εργαζόμενο στο beach bar της Ρόδου καθώς πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ενημέρωσε το κοινό της πως τα ίδια συμβαίνουν και στις Φιλιππίνες οπότε δεν υπάρχει λόγος για διαμαρτυρίες. Παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την εικόνα του σερβιτόρου που υποχρεώνεται να μπαίνει μέσα στο νερό για να εξυπηρετήσει πελάτες που απολαμβάνουν τον ήλιο πάνω σε παράνομες εξέδρες εντός της θάλασσας μερίδα του τηλεοπτικού προσωπικού ανακάλυψε μια ακόμη δικαιολογία για να ξεπλύνει τον επιχειρηματία της Ρόδου.

Με την δικαιολογία πως τα ίδια συμβαίνουν και στις Φιλιππίνες επιχειρούν κάποιοι να ενισχύσουν τα εξίσου απαράδεκτα επιχειρήματα περί “ελεύθερης βούλησης” των εργαζόμενων που θησαυρίζουν με χρυσά φιλοδωρήματα και ουδείς δικαιούται να διαμαρτύρεται. Πάντως σε εκπομπή το μόνο προβληματικό θέμα το οποίο εντόπισαν οι παρουσιαστές είναι το τι θα κάνει ο σερβιτόρος σε περίπτωση που… του πέσει η ομελέτα στο νερό.

Exit mobile version