Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε στη θάλασσα το γατάκι στην Αιδηψό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο άνδρας που κλώτσησε στη θάλασσα το γατάκι στην Αιδηψό

SHARE THIS

Εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας  ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι στη θάλασσα σε ταβέρνα  

Ο άνδρας που κλώτσησε το γατάκι σε ταβέρνα της Αιδηψού, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως εξαιτίας της τεράστιας κινητοποίησης του κόσμου στα social media κινητοποιήθηκε η αστυνομία και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, που με ανάρτησή του στο Twitter γνωστοποίησε την είδηση της σύλληψης του νεαρού.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Πριν από λίγο συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ένα άτομο που κλώτσησε και πέταξε στην θάλασσα ένα γατάκι. Η βία απέναντι και στα ζώα είναι απαράδεκτη. Η κυβέρνηση έχει ψηφίσει έναν αυστηρό νόμο για την προστασία των ζώων από την κακοποίηση ο οποίος εφαρμόζεται πλέον, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού.

Θλίβομαι βαθιά για όσους κακομεταχειρίζονται τα ζώα και για όσους το ανέχονται. Συγχαίρω από καρδιάς όσους ανέδειξαν το θέμα. Ο λόγος τώρα ανήκει στην ελληνική δικαιοσύνη», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο νεαρός, να σπρώχνει με το πόδι του μία αθώα γάτα και να την πετάει στη θάλασσα, αφού πρώτα τη δελέασε με ένα ψάρι, ενώ αμέσως μετά προσπαθεί να κάνει το ίδιο και σε ακόμη μία.

Exit mobile version