«Μόνο Μητσοτάκης» στο σούπερ του ΣΚΑΪ – Πόσα να δώσει ο άνθρωπος; (Video)
SCREENSHOT / SKAI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μόνο Μητσοτάκης» στο σούπερ του ΣΚΑΪ – Πόσα να δώσει ο άνθρωπος; (Video)

SHARE THIS

Το «σούπερ» της εκπομπής του ΣΚΑΪ έγραφε «Μόνο Μητσοτάκης» με τον παρουσιαστή να λέει αρχικά «πόσα να δώσει ο άνθρωπος;…».

Με την πολίτη που απέδωσε την καλπάζουσα ακρίβεια στις γυναίκες νοικοκυρές που με τις σπατάλες τους στο σπίτι κάνουν «τα παλικάρια να υποφέρουν» φαίνεται να συντάχθηκε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός του ΣΚΑΪ.

Αυτό άλλωστε φαίνεται να μαρτυρά το «σούπερ» κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Οι Αταίριαστοι», το οποίο έγραφε «Μόνο Μητσοτάκης».

Μάλιστα, μετά την προβολή του επίμαχου αποσπάσματος στην εκπομπή, ο δημοσιογράφος φαίνεται εκ πρώτης όψεως να συμφωνεί με την πολίτη, αφού ακούγεται να λέει «Εμ πόσα να δώσει ο άνθρωπος; Δίκιο έχει».

Ωστόσο είναι εμφανής ο ειρωνικός τόνος του, καθώς συμπληρώνει με νόημα: «Αυτό που θες κι εσύ να μαγειρεύεις μες’ στο σπίτι; Βγάλε μια φωτιά απ’ έξω και μαγείρεψε» (Απόσπασμα από 00.09.23 και μετά ΕΔΩ).

Ελπίζουμε πάντως, τα μέτρα που θα εξαγγείλει σήμερα το απόγευμα ο Πρωθυπουργός να μην ευθυγραμμίζονται με λογική της εν λόγω κυρίας, την οποία ενστερνίζονται πλέον λίγοι και κυρίως ισχυροί, καθώς μην ξεχνάμε ότι η οργή των πολιτών είναι που  υποχρέωσε τον Πρωθυπουργό τελικά σε νέες ανακοινώσεις.

Exit mobile version