Πολίτις κατηγορεί τις γυναίκες νοικοκυρές για την ακρίβεια – «Πόσα να μας δώσει ο Μητσοτάκης;» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολίτις κατηγορεί τις γυναίκες νοικοκυρές για την ακρίβεια – «Πόσα να μας δώσει ο Μητσοτάκης;» (Video)

SHARE THIS

Η πολίτις αποδίδει την καλπάζουσα ακρίβεια στις νοικοκυρές που... «έχουν ξεφύγει και κάνουν τα καημένα τα παλικάρια να υποφέρουν».

Τον γύρο των social media κάνει την τελευταία ώρα ένα απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του ΔΕΛΤΑ news, του τοπικού σταθμού του νομού Θράκης.

Λίγη ώρα μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αλεξανδρούπολη, δημοσιογράφος ζήτησε από πολίτες να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους.

Μία πολίτις μάλιστα δεν δίστασε να αποδώσει την καλπάζουσα ακρίβεια στις… γυναίκες νοικοκυρές που «έχουν ξεφύγει και κάνουν τα καημένα τα παλικάρια να υποφέρουν», όπως είπε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάρα πολύ καλά τα πάει ο κ. Μητσοτάκης, αρκεί με λίγη υπομονή. Να κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή. Και λίγο μέτρο έχω να πω σε όλες μας τις νοικοκυρές γιατί ξεφύγαμε απ’ το κανονικό. Άλλη φορά οι μάνες μας ανάβανε έξω φωτιές και μας μαγειρεύανε και τρώγαμε. Τώρα, τα θέλουμε όλα στην εντέλεια, δεν κάνουνε οικονομία πουθενά, τα ρεύματα τα φουσκώνουνε εκεί πάνω κι υποφέρουν τα καημένα τα παλικάρια. Τι να μας κάνει ο Μητσοτάκης; Πόσα να μας δώσει κι αυτός;»

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Τον έκδηλο σεξισμό ή την απόσταση από την πραγματικότητα;

Exit mobile version