ΣΤΑΣΥ για την παρουσία χούλιγκαν στον ηλεκτρικό: Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι
EUROKINISSI ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΑΣΥ για την παρουσία χούλιγκαν στον ηλεκτρικό: Ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι

SHARE THIS

«Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό Περισσός».

Ακόμη μία πληροφορία έρχεται να προστεθεί στα στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι οι Αρχές ήταν ενήμερες για την παρουσία των χούλιγκαν στη χώρα μας.

Με ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) αποκάλυψε πως το βράδυ της Δευτέρας (7/8) λίγο πριν την αιματηρή επίθεση που κατέληξε σε δολοφονία του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, οι υπεύθυνοι είχαν ενημερώσει τις Αρχές για τη φάλαγγα με τους χούλιγκαν.

Συγκεκριμένα:

«Πολυπληθής ομάδα ατόμων εισήλθε στον σταθμό της Γραμμής 1 του Μετρό «Ειρήνη» και έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη.

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες υπηρεσιακές διαδικασίες, ο σταθμάρχης ενημέρωσε τον συντονιστή δικτύου και τον ελεγκτή ασφάλειας της ΣΤΑ.ΣΥ για την παρουσία των ατόμων στον σταθμό και την επιβίβασή τους σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά.

Η πληροφορία διαβιβάστηκε άμεσα στον συντονιστή του σχεδίου «Αριάδνη» της ΕΛ.ΑΣ. Τα άτομα αποβιβάστηκαν στον σταθμό «Περισσός».

Επίσης, το βιντεοληπτικό υλικό με τους ακριβείς χρόνους έχει ανακτηθεί και βρίσκεται στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ.

Exit mobile version