Στο «εδώλιο» του ΕΣΡ Αυτιάς και Χιώτης για τα αισχρά ομοφοβικά υπονοούμενα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο «εδώλιο» του ΕΣΡ Αυτιάς και Χιώτης για τα αισχρά ομοφοβικά υπονοούμενα

SHARE THIS

Η σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΡ, υπό τη νέα του σύνθεση, φέρεται να αποφασίστηκε από την πρόεδρο Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Στο μικροσκόπιο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης μπαίνουν οι δύο περιπτώσεις ομοφοβικών σχολίων από δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με tanea.gr, το ΕΣΡ αναμένεται να καλέσει σε απολογία τους δύο δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ για τα ομοφοβικά τους υπονοούμενα.

Η πρώτη περίπτωση αφορά το σχόλιο του πρώην διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3, Βασίλη Χιώτη, που είχε αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό στην Καλαμάτα επειδή «βγάζουν καλά σύκα εκεί».

Η δεύτερη, είναι η χθεσινή αναφορά του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, που μιλώντας για την στρατιωτική θητεία του Σ. Κασσελάκη, δήλωσε «φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα όταν παρουσιαστεί εκεί….υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους νεοσύλλεκτους».

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΡ, υπό τη νέα του σύνθεση, αποφασίστηκε από την πρόεδρο Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Exit mobile version