Ελεύθερος με όρους ο Παναγιωτόπουλος μετά και τη δεύτερη απολογία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος με όρους ο Παναγιωτόπουλος μετά και τη δεύτερη απολογία

SHARE THIS

Για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του, μετά από μήνυση, για την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικά δεδομένα, κρατήθηκε μέχρι να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε και σήμερα ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για μία ακόμη υπόθεση δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων. Αφέθηκε και πάλι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η νέα μήνυση, τρίτη κατά σειρά, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη προχθές το βράδυ, η οποία εντόπισε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή και με 30.000 ευρώ εγγύηση για την υπόθεση της 28χρονης που τον μήνυσε την περασμένη εβδομάδα.

Ωστόσο, για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε χθες σε βάρος του, μετά από μήνυση, για την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο με προσωπικά δεδομένα, κρατήθηκε μέχρι να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή.

Exit mobile version