Στον απόηχο των Τεμπών ο Μητσοτάκης κάνει επικοινωνία με γελάκια και αρνί (Video)
EUROKINISSI ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον απόηχο των Τεμπών ο Μητσοτάκης κάνει επικοινωνία με γελάκια και αρνί (Video)

SHARE THIS

Ντράπηκε και η ντροπή με την επικοινωνιακή τακτική Μητσοτάκη. Σούβλες, αρνιά, αστειάκια κι ο κόσμος ό,τι θέλει ας γίνει.

Κάνει ό,τι μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αλλάξει την εικόνα του αλλά όταν ένας ολόκληρος λαός πενθεί αυτό δεν αρκεί.

Χρόνια πολλά ευχήθηκε ο πρωθυπουργός με ένα βίντεο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Μόνο που θα έπρεπε να γνωρίζει ο αρχηγός των αρίστων πως όταν έχουν χάσει με τόσο άδικο και τραγικό τρόπο τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας  -και πόσοι ακόμα δίνουν αγώνα στα νοσοκομεία- τα γλέντια και τα πανηγύρια καλό είναι να περιορίζονται.

Δεν έχουμε ξεχάσει το έγκλημα στα Τέμπη. Δεν έχουμε ξεχάσει και το ποσοστό φτώχειας που υπάρχει στη χώρα μας. Δεν αφήνουμε πίσω μας τις οικογένειες που δίνουν αγώνα να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια.

Επίσης, από εχθές υπάρχουν πληροφορίες για δύο Έλληνες που είναι σοβαρά τραυματισμένοι στην πρωτεύουσα του Σουδάν μετά από έκρηξη σε εκκλησία. Το Υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση του κάλεσε τα μέλη της ελληνικής κοινότητας να τηρούν τα μέγιστα δυνατά μέτρα ασφαλείας.

Όπως, φαίνεται τίποτα δεν είναι αρκετό για να κάμψει την ανεμελιά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ούτε καν ένας λαός που ζητάει δικαίωση και αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη και παλεύει για ένα καλύτερο αύριο.

Exit mobile version