Τα 600ευρα που μοιράζει το κράτος στους ένστολους είναι βουτηγμένα στο αίμα του Κώστα
ΕUROKINISSI) ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 600ευρα που μοιράζει το κράτος στους ένστολους είναι βουτηγμένα στο αίμα του Κώστα

SHARE THIS

Κατά την διάρκεια της θητείας του Τ. Θεοδωρικάκου, δύο νέα παιδιά δολοφονήθηκαν από την Αστυνομία, της οποίας προΐσταται πολιτικά.

Βγήκε πριν από λίγο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος να «εκφράσει την βαθιά του λύπη για τον θάνατο του 16χρονου αγοριού κι την συμπαράστασή του στους οικείους του».

Ο θάνατος του 16χρονου, που αναφέρεται τόσο θολά κι απροσδιόριστα από τον Τ. Θεοδωρικάκο, δεν επήλθε φυσικά.

Ένας αστυνομικός της ΔΙΑΣ τον πυροβόλησε στο κεφάλι κατά την διάρκεια καταδίωξης επειδή έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει.

Την ίδια μέρα που έγινε γνωστό αυτό, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, ο Τάκης Θεοδωρικάκος μας ενημέρωνε ότι «η Πολιτεία ευχαριστεί και επιβραβεύει με πράξεις τους ένστολους» με ενίσχυση 600 ευρώ σε όλους τους ένστολους της ΕΛΑΣ και του Λιμενικού, όπως είχε ανακοινώσει την ίδια μέρα ο Πρωθυπουργός.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος, τον Οκτώβρη του 2021, μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) για να επισκεφθεί τους επτά αστυνομικούς που συμμετείχαν σε μία ακόμη αιματηρή καταδίωξη, αυτή τη φορά στο Πέραμα, όπου σκοτώθηκε 20χρονος Ρομ Νίκος Σαμπάνης.

Λίγες ημέρες μετά, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι χωρίς όρους οι επτά αστυνομικοί, οι οποίοι συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα που ως αποτέλεσμα είχε να χάσει τη ζωή του ο Νίκος Σαμπάνης από αστυνομικά πυρά.

Ας πει λοιπόν κάποιος στον Τάκη Θεοδωρικάκο που αγχώνεται μην ζήσουμε στιγμές 2008, ότι τις έχουμε ήδη ζήσει.

Θρηνούμε δύο νεκρούς από αστυνομικά πυρά.

Κατά την διάρκεια της θητείας του, δύο νέα παιδιά δολοφονήθηκαν από την Αστυνομία, της οποίας προΐσταται πολιτικά.

Τώρα πια πάντως, δεν πιάνει το χαρτί του μετριοπαθούς φιλελεύθερου πολιτικού, γιατί μόνο τέτοιος δεν είναι.

Exit mobile version