Τα «μαζεύει» ο Αυτιάς: Δεν ήταν ομοφοβικό το σχόλιο – Δεν κατάλαβε ο Κασσελάκης
ΣΚΑΪ TV / SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα «μαζεύει» ο Αυτιάς: Δεν ήταν ομοφοβικό το σχόλιο – Δεν κατάλαβε ο Κασσελάκης

SHARE THIS

«Μακριά από μένα κάθε είδους τέτοια συσχέτιση καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου, τους κανόνες ζωής και το σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου»

Το χυδαίο, ομοφοβικό του υπονοούμενο κατά του Στέφανου Κασσελάκη, που έκανε on air προσπάθησε να δικαιολογήσει ο Γιώργος Αυτιάς, σε μια νέα του δήλωση.

Συγκεκριμένα ο τηλεπαρουσιαστής του ΣΚΑΪ, επιμένει πως το σχόλιο του δεν ήταν ομοφοβικό και πως οι ακροατές αλλά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το παρεξήγησαν.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Αυτιάς, μετά τις κινήσεις του ΕΣΡ εναντίον των δηλώσεων του, προχώρησε σε νέες δηλώσεις (15/10), διαβάζοντας από χαρτί ένα κείμενο υποστηρίζοντας πως το σχόλιό του δεν ήταν ομοφοβικό «όπως επικαλείται ο κ. Κασσελάκης» και πως πρόκειται για παρεξήγηση.

Πρόσθεσε πως η ομοφοβία δεν συνάδει με τις αξίες και τη καριέρα του η οποία χαρακτηρίζεται από τον σεβασμό του στους θεσμούς, τον άνθρωπο και όλα τα πολιτικά, θεσμικά και δικαστικά πρόσωπα της Πολιτείας και των κομμάτων.

Αναλυτικά η νέα δήλωση του Γιώργου Αυτιά

«Να πω κάτι που αφορά τη δήλωση του αξιότιμου αρχηγού της αντιπολιτεύσεως χθες. Καταρχήν, το σχόλιό μου σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ομοφοβικό όπως επικαλείται ο κ. Κασσελάκης. Μακριά από μένα κάθε είδους τέτοια συσχέτιση καθώς δεν συνάδει με τις αρχές μου, τους κανόνες ζωής και το σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ανθρώπου. δεν συνάδει με την πολύχρονη πορεία μου στα ΜΜΕ. Δηλαδή, να σέβεται τον άνθρωπο, την προσωπικότητά του και τη διαφορετικότητά του.

Να σέβεται τους θεσμούς όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά πρόσωπα, δικαστικά και θεσμικά πρόσωπα της Πολιτείας και των κομμάτων μηδέ εξαιρουμένου του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον οποίο σέβομαι θεσμικά ανέκαθεν. Τριάντα πέντε χρόνια υπηρετώ τον πολίτη, πιστά, τηρώντας το Σύνταγμα και τους νόμους. Μακριά από μένα τέτοια υπονοούμενα που τέτοιες διατυπώσεις ή δήθεν υπονοούμενα που δεν συνάδουν ούτε με τις αρχές μου ούτε με τη δεοντολογία μου, ούτε με τον απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητας κάθε ατόμου. Σεβασμός παντού και σε όλα και αυτά προς άρση κάθε παρεξήγησης».

Exit mobile version