Τέλος ο Νίκος Ξυδάκης από το «Κόκκινο 105.5»
EUROKINISSI ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος ο Νίκος Ξυδάκης από το «Κόκκινο 105.5»

SHARE THIS

Την τελευταία του εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» έκανε σήμερα Νίκος Ξυδάκης αποχαιρετώντας τους ακροατές του

Τους επί χρόνια ακροατές του στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Μεγάλης τρίτης, ο Νίκος Ξυδάκης,

Ο ίδιος θέλησε να διαψεύσει τις φήμες περί υποψηφιότητάς του στις βουλευτικές εκλογές, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του ως εξής:

«Φεύγω γιατί το ραδιόφωνο μπαίνει σε ένα άλλο κύκλο για τον οποίο δεν ερωτήθηκα και δεν με αφορά. Και μην ακούτε τις κουταμάρες ότι φεύγω για να κατέβω βουλευτής. Οι άνθρωποι δεν παρατούν έτσι την κοινότητά τους για μία καρεκλίτσα» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ξυδάκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Left Media AE εξέδωσε Δελτίο Τύπου με την απόφασή του για την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη από τον «105,5 Στο Κόκκινο».

Το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΣ LEFT MEDIA ΑΕ

Αθήνα, 19/4/22

Ένας κύκλος δύο ετών κλείνει για το ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» με την αποχώρηση του Νίκου Ξυδάκη από τη διεύθυνση του σταθμού. Τον ευχαριστούμε για τη συμβολή του στην ενδυνάμωση του ραδιοφώνου.

Η απόφασή του ωστόσο να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή του, όχι μόνο δεν ζητήθηκε ποτέ από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά αντίθετα του είχε ζητηθεί να την συνεχίσει κανονικά, κάτι το οποίο ίσχυε μέχρι και σήμερα.

Τέλος, αναφορικά με την ανησυχία πολλών ακροατών και συντρόφων, ξεκαθαρίζουμε πως μοναδική μέριμνα του ΔΣ και του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ως βασικού μετόχου, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του «Στο Κόκκινο», κορμός του οποίου παραμένουν οι εργαζόμενοί του, καθώς και η ενδυνάμωση της φωνής της Αριστεράς στα FM.

Το ΔΣ της LEFT MEDIA ΑΕ

Exit mobile version