Τέμπη: Έκκληση οικογενειών από την Κύπρο για δύο αγνοούμενους φοιτητές
FACEBOOK
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Έκκληση οικογενειών από την Κύπρο για δύο αγνοούμενους φοιτητές

SHARE THIS

Πρόκειται για τον φοιτητή Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και την 24χρονη φοιτήτρια Αναστασία Αδαμίδου από την Πάφο

Η τραγωδία στα Τέμπη μετά τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών το βράδυ της Τρίτης, συνεχίζεται. Σύμφωνα με τους τελευταίους απολογισμούς έχουν σκοτωθεί 40 άνθρωποι και ακόμη 66 είναι τραυματίες.

Ανησυχία υπάρχει και για τους αγνοούμενους, καθώς οι οικογένειες τους προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν νεότερα για τους ανθρώπους τους.

Δύο οικογένειες από τη Κύπρο αγωνιούν να βρουν τα παιδιά τους, καθώς στο πολύνεκρο δυστύχημα αγνοούνται μεταξύ άλλων και δύο Κύπριοι φοιτητές.

Πρόκειται για τον φοιτητή Κυπριανό Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και την 24χρονη φοιτήτρια Αναστασία Αδαμίδου από την Πάφο.

Η οικογένεια του Κύπρου Παπαϊωάννου, απευθύνθηκε σε όλα τα νοσοκομεία που έχουν μεταφερθεί τραυματίες καθώς επίσης και στις αρχές χωρίς να μάθει μέχρι στιγμής αν βρίσκεται ανάμεσα στους επιζώντες. Οι ίδιοι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οποιανδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει άμεσα με την οικογένεια.

Έκκληση έκανε και ο πατέρας του φίλου της Αναστασίας Αδαμίδου ενώ οι οι γονείς της 24χρονης, ταξιδεύουν αυτή την ώρα από Κύπρο προς Λάρισα

Exit mobile version