Τέμπη: Συνεχίζονται οι απολογίες των 5 στελεχών του ΟΣΕ- Νέα προθεσμία για έναν κατηγορούμενο
EUROKINISSI ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Συνεχίζονται οι απολογίες των 5 στελεχών του ΟΣΕ- Νέα προθεσμία για έναν κατηγορούμενο

SHARE THIS

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο Διευθυντής Διεύθυνσης Συντήρησης του ΟΣΕ.

Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι απολογίες των πέντε κατηγορουμένων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Τα πέντε διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ είχαν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν στον ειδικό εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση και καλούνται τις επόμενες ημέρες να καταθέσουν σχετικά με τις αποφάσεις που πήραν και τις ενέργειές που διέπραξαν ώστε να αποφευχθεί η πολύνεκρη τραγωδία.

Οι απολογίες ξεκινούν κανονικά σήμερα, Δευτέρα (10/7), με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συντήρησης Η/Μ Συστημάτων και Ηλεκτροκίνησης από το 2021. Σύμφωνα με το larissanet.gr, ο εν λόγω κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία ώστε να απολογηθεί για την επόμενη Τρίτη (18/6), την τρίτη που λαμβάνει ως τώρα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προσέλθουν για να καταθέσουν άλλα τέσσερα στελέχη του Οργανισμού, συγκεκριμένα ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων, από 1-10-2021 έως και σήμερα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων, από 1-4-2017 έως και 30-9-2021, ο Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου του ΟΣΕ, από 21-3-2017 έως και 15-11-2019 και ο Γενικός Διευθυντής της ίδιας Γενικής Διεύθυνσης, από 1-12-2019 έως και 1-6-2020.

Exit mobile version