Θάνατος Όλιβερ: «Έχουμε κατηγορούμενο – Κάποιοι προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την έρευνα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος Όλιβερ: «Έχουμε κατηγορούμενο – Κάποιοι προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την έρευνα»

SHARE THIS

«Υπάρχουν άνθρωποι που προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να αποπροσανατολίσουν την έρευνα κάποιοι ανήκουν στους κόλπους της δικαιοσύνης κάποιοι στους κόλπους της κυβέρνησης...».

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση θανάτου του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα, αφού πριν λίγες μέρες ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος φυσικού προσώπου από την εισαγγελέα Λιβαδειάς.

Όπως κατήγγειλε την Τρίτη (19.03) στο Mega o Αντώνης Ζαπάντης, ο δικηγόρος του κηδεμόνα του άτυχου χάσκι που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αράχωβα, γίνεται προσπάθεια αποπροσανατολισμού της έρευνας.

Ειδικότερα, με αφορμή την αποκάλυψη ότι η ανακρίτρια έχει καταλήξει σε συγκεκριμένο πρόσωπο για το οποίο ασκήθηκε δίωξη για τον θάνατο του Όλιβερ, ο Αντώνης Ζαπάντης δήλωσε ότι:

«Μπορώ να σας πω σιγουριά ότι υπάρχουν άνθρωποι που προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να αποπροσανατολίσουν την έρευνα κάποιοι ανήκουν στους κόλπους της δικαιοσύνης κάποιοι στους κόλπους της κυβέρνησης (…). Κάποια στιγμή όλο αυτό το παραμύθι που ζούμε αυτούς τους μήνες πρέπει να τελειώσει».

Ακόμη, ο ίδιος ανέφερε ότι «από τη στιγμή που η έρευνα είναι στο στάδιο της ανάκρισης, έχουμε, πλέον, κατηγορούμενο και δίωξη σε συγκεκριμένο πρόσωπο κι όχι ύποπτο».

Exit mobile version