Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια οπαδικής βίας – Συνελήφθησαν 15 άτομα
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Νέα επεισόδια οπαδικής βίας – Συνελήφθησαν 15 άτομα

SHARE THIS

Οι συλληφθέντες -πλην των δύο τραυματιών- οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Λίγο καιρό μετά την δολοφονία του Μιχάλη, επεισόδια με οπαδικά κίνητρα σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, τα οποία οδήγησαν προς το παρόν στη σύλληψη δεκαπέντε ατόμων.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr το ένα επεισόδιο ξεκίνησε όταν 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ που επέστρεφαν με δίκυκλα από το γήπεδο της Μίκρας συνεπλάκησαν με ισάριθμη ομάδα οπαδών του Άρη στη συμβολή των οδών Βούλγαρη με Κωνσταντίνου Καραμανλή. Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν δύο άτομα που νοσηλεύονται φρουρούμενοι από τις αρχές στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Το επόμενο επεισόδιο με οπαδική χροιά που σημειώθηκε λίγες ώρες αφορά 30 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου που ξυλοκόπησαν πορτιέρη νυχτερινού καταστήματος στην οδό Λώρη Μαργαρίτη.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης σχηματίστηκε εις βάρος όλων δικογραφία για τις -κατά περίπτωση- παρακάτω πράξεις: παράβαση του Αθλητικού Νόμου, συμπλοκή, βαριά σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού, διατάραξη κοινής ειρήνης από κοινού, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων (αντίσταση), παράβαση της νομοθεσίας αναφορικά με όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Από το σημείο της συμπλοκής του πρώτου επεισοδίου κατασχέθηκαν δώδεκα κράνη μοτοσικλέτας, πέντε σιδερόβεργες, οκτώ στειλιάρια, όπως επίσης ένας πυροσβεστήρας, μία σιδερένια αλυσίδα κι ένα μεταλλικό αντικείμενο.Οι συλληφθέντες -πλην των δύο τραυματιών- οδηγούνται στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Exit mobile version