Θήβα: Κάλεσμα στο πλευρό της οικογένειας που κινδυνεύει με έξωση
EUROKINISSI / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θήβα: Κάλεσμα στο πλευρό της οικογένειας που κινδυνεύει με έξωση

SHARE THIS

Στις 7 μμ. αύριο το κάλεσμα φορέων της πόλης για την αποτροπή της έξωσης.

Στο πλευρό της οικογένειας με τα δυο ανήλικα παιδάκια  που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι όπου διαμένει στη Θήβα στέκονται κάτοικοι και φορείς την πόλης.

Συγκεκριμένα, σε κινητοποίηση για την αποτροπή έξωσης του σπιτιού καλούν το Εργατικό Κέντρο Θήβας, σωματεία και φορείς της πόλης για αύριο Τετάρτη (9/8) στις 7 μ.μ., ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της οικογένειας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Θήβας, πρόκειται για τον πρώτο πλειστηριασμό που λαμβάνει χώρα στην πόλη της Θήβας, με ορατό τον κίνδυνο στο μέλλον να ακολουθήσουν κι άλλοι, αν δεν υπάρξει αντίδραση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας, σωματεία και φορείς της πόλης μας καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης την Τετάρτη 9 Αυγούστου και ώρα 7μμ ενάντια στο πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας (Καλλιθέας 9, Αγ. Θεόδωροι).

Πρόκειται για σπίτι βιομηχανικού εργάτη με δύο ανήλικα παιδιά. Είναι ο πρώτος πλειστηριασμός που γίνεται στην πόλη μας και δυστυχώς θα ακολουθήσουν και δεκάδες άλλοι. Για αυτό πρέπει να αντιδράσουμε τώρα, μαζικά. Να περάσουμε το μήνυμα ότι θα μας βρουν απέναντί τους.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

Αυτή η απαράδεκτη επίθεση ενάντια στον μόχθο και τον ιδρώτα του λαού δεν είναι μεμονωμένη και μας αφορά όλους μιας και δεν γνωρίζουμε ποιος θα έχει σειρά. Η επίθεση αυτή έχει ονοματεπώνυμο και είναι οι πολιτικές όλων των κυβερνήσεων που διαχρονικά υπηρετούν τους επιχειρηματικούς ομίλους, τους τραπεζίτες, αδιαφορώντας για τις κοινωνικές ανάγκες. Αδιαφορώντας για την υγεία μας, για την Πρόνοια, για την Παιδεία, για το δικαίωμα στην εργασία.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε πλειστηριασμός εργατικής – λαϊκής κατοικίας, να καταργηθούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και να προστατευθεί με νόμο η λαϊκή κατοικία».

Exit mobile version