Θήβα: Κινητοποίηση στη «doValue» για το σπίτι της οικογένειας που κινδυνεύει με έξωση
902.GR - ΦΩΤΟ Α
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θήβα: Κινητοποίηση στη «doValue» για το σπίτι της οικογένειας που κινδυνεύει με έξωση

SHARE THIS

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού την Παρασκευή (1/9), έξω από το σπίτι της οικογένειας στη Θήβα.

Συνεχίζονται οι δράσεις στο πλευρό της οικογένειας με τα δύο ανήλικα παιδάκια στη Θήβα που απειλείται με έξωση, με φορείς και κατοίκους της πόλης να εκφράζουν δυναμικά την αλληλεγγύη τους.

Συγκεκριμένα, νέα κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της «do Value» στο Μοσχάτο πραγματοποιείται σήμερα (30/8) από το Εργατικό Κέντρο Θήβας, ενώ στη συγκέντρωση, σύμφωνα με το 902.gr, συμμετέχουν επίσης η επιτροπή κατά των πλειστηριασμών, εκπρόσωποι σωματείων και φορέων της Θήβας, καθώς και το ΠΑΜΕ.

«Δίνουμε συνέχεια στη μεγαλειώδη συγκέντρωση της 9ης Αυγούστου και εντείνουμε την πίεση ώστε να μπει φρένο εδώ και τώρα στον πλειστηριασμό. Καλούμε όλα τα συνδικάτα, τους φορείς, τους συμπολίτες μας από Βοιωτία, Εύβοια και Αττική να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους και να συμμετάσχουν μαζικά», αναφέρει το Εργατικό Κέντρο.

Το Εργατικό Κέντρο απαιτεί από την εταιρεία την ακύρωση του συγκεκριμένου πλειστηριασμού και τη ρύθμιση του χρέους της οικογένειας με όρους που να μπορεί να εξυπηρετήσει. Επίσης, διεκδικεί από την κυβέρνηση νομοθετική απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, «κούρεμα» χρεών προς τις τράπεζες, καθώς ρυθμίσεις στις οποίες να μπορεί να ανταποκριθεί η λαϊκή οικογένεια, χωρίς να υποχρεωθεί να υποβαθμίσει περαιτέρω τις ανάγκες της.

Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Κέντρου, μετά την παρέμβαση των σωματείων, ο αγοραστής θα αποσυρθεί και το ίδιο καλούν τα σωματεία να κάνει και η εταιρεία «do Value», για να μην πεταχτεί η οικογένεια στο δρόμο.

Οι αλληλέγγυοι, κάτοικοι και φορείς, έδωσαν νεό αγωνιστικό ραντεβού την Παρασκευή (1/9), έξω από το σπίτι της οικογένειας στη Θήβα, συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στον πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας της εργατικής οικογένειας, απαιτώντας την ακύρωση του.

 

Exit mobile version