Θήβα: Νέα κινητοποίηση ενάντια στην έξωση οικογένειας – Ο αγοραστής άλλαξε τις κλειδαριές!
902.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θήβα: Νέα κινητοποίηση ενάντια στην έξωση οικογένειας – Ο αγοραστής άλλαξε τις κλειδαριές!

SHARE THIS

«Συνεχίζουμε τις επιτυχημένες κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος μέχρι ο αγώνας μας να δικαιωθεί», αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Θήβας.

Σε νέα κινητοποίηση αλληλεγγύης έξω από το σπίτι τετραμελούς εργατικής οικογένειας στη Θήβα (Καλλιθέας 9) καλεί σήμερα Παρασκευή, στις 6 μ.μ. το Εργατικό Κέντρο της πόλης, η Επιτροπή Κατά των Πλειστηριασμών, σωματεία και φορείς της περιοχής.

Πρόκειται για συνέχεια του αγώνα που δίνουν τα Σωματεία της περιοχής, για να αποτρέψουν την έξωση τετραμελούς οικογένειας, έπειτα από το σπαρακτικό μήνυμα για έκκληση αλληλεγγύης από τον πατέρα, Ορέστη Χριστοφή.

Όπως αναφέρει η οικογένεια, ο αγοραστής, ο οποίος μέσα του δικηγόρου του είχε ενημερώσει ότι θα «έκανε πίσω», υπαναχώρησε. «Πήγε με κλητήρα απροειδοποίητα και άλλαξε όλες τις κλειδαριές» τονίζουν σε σχετική ανάρτηση, που έχει δημοσιευθεί στα social media τους ο Ορέστης Χριστοφής και η Όλγα Τσιμπίδα, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους.

«Συνεχίζουμε τις επιτυχημένες κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος μέχρι ο αγώνας μας να δικαιωθεί. Οσοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι το θέμα θα ξεχαστεί ή ότι κινούμενοι στο σκοτάδι θα επιβάλλουν καταστάσεις είναι πολύ γελασμένοι», αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Θήβας σε ανακοίνωσή του.

Exit mobile version