Το «τερμάτισε» ο Πορτοσάλτε: «Ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί την πίστη μας»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το «τερμάτισε» ο Πορτοσάλτε: «Ο Μητσοτάκης εκπροσωπεί την πίστη μας»

SHARE THIS

«Ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί την πίστη μας, ο κ Τσίπρας εκπροσωπεί την μαρξιστική πίστη. Εκεί τα βάζεις στο τραπέζι και παίρνεις ό,τι θέλεις. Σε μία ανοιχτή κοινωνία είμαστε» είπε με στόμφο ο Πορτοσάλτε.

Οι συμπάθειες δεν κρύβονται. Βέβαια, αυτή τη φορά ο Άρης Πορτοσάλτε το… τερμάτισε αφού είπε ότι ο «Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί την πίστη μας», στον απόηχο των αντιδράσεων για τα νέα μέτρα που δεν αγγίζουν τις εκκλησίες.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου, απαντώντας στην Μαρία Αναστασοπούλου, που διερωτήθηκε γιατί δε μπορούν να εφαρμόσουν ελέγχους στις εκκλησίες. Ο Οικονόμου είπε λοιπόν: «Παντού είναι μαγαζάτορες, η εκκλησία δεν έχει μαγαζάτορα. Μαγαζάτορες είμαστε όλοι στην εκκλησία».

Διερωτήθηκε εκ νέου λοιπόν η δημοσιογράφος αν είναι σωστή η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να γίνονται έλεγχοι στους πιστούς, με τον Οικονόμου να εξανίσταται: «Τι πάει να πει σωστή και λάθος ρε Μαρία; Κρίθηκε απ’ την κυβέρνηση ότι η εκκλησία θα εξαιρεθεί».

Υπενθύμισε σε αυτό το σημείο η Μαρία Αναστασοπούλου, ότι η κυβέρνηση μπορεί να πήρε μια απόφαση αλλά ο ρόλος των δημοσιογράφων είναι να κρίνουν την κυβέρνηση.

Ένιωσε λοιπόν την ανάγκη σε αυτό το σημείο να παρέμβει ο Άρης Πορτοσάλτε:

«Ο κ. Μητσοτάκης εκπροσωπεί την πίστη μας, ο κ Τσίπρας εκπροσωπεί την μαρξιστική πίστη. Εκεί τα βάζεις στο τραπέζι και παίρνεις ό,τι θέλεις. Σε μία ανοιχτή κοινωνία είμαστε» είπε με στόμφο και έληξε τη συζήτηση.

Exit mobile version