Το Twitter σχολιάζει το #διάγγελμα Μητσοτάκη: «Γελάνε και τα νανογιλέκα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Twitter σχολιάζει το #διάγγελμα Μητσοτάκη: «Γελάνε και τα νανογιλέκα»

SHARE THIS

Μία... σφυγμομέτρηση για τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες στο δωδέκατο διάγγελμά του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Από χθες το απόγευμα στις τάσεις του Twitter βρίσκεται το #διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με το οποίο ανακοινώθηκε ουσιαστικά lockdown σε όλους τους ενήλικους ανεμβολίαστους.

Αποφεύγοντας ως συνήθως την αυτοκριτική και μεταθέτοντας την ευθύνη στους πολίτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τηλεοπτικό του μήνυμα, ανακοίνωσε δέσμη πέντε μέτρων, στα οποία περιλαμβάνεται η απαγόρευση εισόδου σε όλους τους κλειστούς χώρους στους ενήλικες ανεμβολίαστους, καθώς και η υποχρεωτικότητα της τρίτης δόσης εμβολίου στους άνω των 60 ετών προκειμένου να έχει ισχύ το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Δύο ημέρες νωρίτερα ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, είχε αποκλείσει την υιοθέτηση του αυστριακού μοντέλου, που περιλαμβάνει ανάλογους περιορισμούς για τους μη εμβολιασμένους.

Οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν τις αντιφάσεις (στο καφέ με αποστάσεις κολλάει στο λεωφορείο κολλημένοι σαν σαρδέλες δεν κολλάει), την ξαφνική μεταστροφή του πρωθυπουργού που αιφνιδίασε, αλλά και τη σύγχυση που προκάλεσε εκ νέου.

Ορισμένες από τις αντιδράσεις στο Twitter:

 

Exit mobile version