Τουμασάτου: Χαρά μου η κόρη μου να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της
SCREENSHOT / MARIANNATOUMASATOU
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουμασάτου: Χαρά μου η κόρη μου να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της

SHARE THIS

«Αν τους αφήσεις θα σου πιουν το αίμα. Μπορείς να κάτσεις; Αφού δεν υπάρχει φιλότιμο»

Πως συνεχίζει να πηγαίνει σε πορείες και να αγωνίζεται για τα δικαιώματα δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου σε συνέντευξή της.

Ειδικότερα, η Μ. Τουμασάτου μιλώντας σε εκπομπή του MEGA, έκανε δηλώσεις μεταξύ άλλων για τις πορείες διαμαρτυρίας και την διεκδίκηση δικαιωμάτων.

«Στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών, ήμουν οργανωμένη και διεκδικούσα αυτά που πίστευα ότι έπρεπε να γίνουν. Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της», δήλωσε η ηθοποιός.

«Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες. Όποτε θεωρώ ότι πρέπει να είμαι εκεί, πάω. Αν δεν μιλήσουμε…δεν υπάρχει περίπτωση να μας χαρίσει κανείς τίποτα. Εδώ έχουμε κερδίσει δικαιώματα, είχαμε κερδίσει το οκτάωρο και τώρα γυρίσαμε στο δεκάωρο. Αν τους αφήσεις θα σου πιουν το αίμα. Μπορείς να κάτσεις; Αφού δεν υπάρχει φιλότιμο. Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω», πρόσθεσε.

«Τώρα έχουμε εξοικειωθεί με τη βία. Δεν κατηγορείται κανείς. Βγαίνουν αστυνομικοί και λένε “να πει ότι ήταν εν ψυχρώ να πάρει πέντε χρονάκια μη χαραμίσει τη ζωή του”, ενώ έχει σκοτώσει τη κοπέλα του. Μη χαραμίσει τη ζωή του ο φονιάς, τα έχουμε ακούσει και αυτά. Γενικά έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε “μπάτε σκύλοι αλέστε”», συμπλήρωσε σχετικά με ερωτήσεις για τη βία.

Η ηθοποιός σε ερώτηση για το γάμο των ομοφυλοφίλων σημείωσε «μου ακούγεται μία χαρά ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Εγώ το παιδί μου θέλω να είναι ευτυχισμένο. Θέλει να είναι με αγόρι, θέλει να είμαι με κορίτσι [..] ότι θέλει να γίνει αρκεί να είναι ευτυχισμένη και γερή».

Exit mobile version