Τρανσφοβική επίθεση Κούγια στην Τζεφ Μοντάνα: Καρικατούρα – Αλίμονο αν αρχίσουμε να ασχολούμαστε μ’ αυτούς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρανσφοβική επίθεση Κούγια στην Τζεφ Μοντάνα: Καρικατούρα – Αλίμονο αν αρχίσουμε να ασχολούμαστε μ’ αυτούς

SHARE THIS

«Ένα χρόνο τώρα ασχολούμαστε με αλλαξοκ*λ*δες. Αλίμονο τώρα αν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτούς», είπε ο δικηγόρος.

Αδιανόητα ομοφοβικά και τρανσφοβικά σχόλια από τον δικηγόρο, Αλέξη Κούγια, για ακόμη μια φορά, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του non binary μοντέλου Τζεφ Μοντάνα, που έχει κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης των θυμάτων στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου για τέσσερις βιασμούς Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για τη μάρτυρα υπεράσπισης των θυμάτων του σκηνοθέτη, Τζεφ Μοντάνα.

Πιο συγκεκριμένα, προέβη, σε μια επίθεση άνευ προηγουμένου, επιχειρώντας να υποβιβάσει την προσωπικότητα του μοντέλου, με αδιανόητα επιχειρήματα, όπως ο τρόπος που περπατά και οι στιλιστικές της επιλογές.

«Ούτε καν ήξερα την ύπαρξη… Δεν ξέρω ποιο είναι το πραγματικό όνομα του συγκεκριμένου, μου είπαν ότι είναι μάρτυρας στην υπόθεση, αλλά εγώ Τζεφ Μοντάνα μάρτυρα δεν είδα. Είδα μια καρικατούρα τις τελευταίες μέρες να εμφανίζεται σε κάποιες εκπομπές και πάλι δεν κατάλαβα τι ακριβώς συμβαίνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν έχω άποψη, δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ένα χρόνο τώρα ασχολούμαστε με αλλαξοκ*λ*δες. Αλίμονο τώρα αν αρχίσουμε να ασχολούμαστε με αυτούς. Έμαθα ότι έστειλε ένα εξώδικο στο γραφείο μου, δεν το έχω διαβάσει καθόλου. Αλλά, να σας πω κάτι; Μεγάλη του τιμή του συγκεκριμένου προσώπου.

Τον είχα δει μια μέρα στην Γλυφάδα και μου είπαν αυτός είναι ο Τζεφ Μοντάνα. Περπάταγε στον δρόμο και κράταγε κι ένα φτερό. Άμα δείτε πώς περπάταγε με το φτερό στα χέρια! Έβαλα τα γέλια! Θα τους δούμε εδώ στο δικαστήριο. Ας τους αξιολογήσει το δικαστήριο. Με ρώτησαν για το τρίτο φύλο. Προφανώς υπάρχει μια παράλληλη κοινωνία που τη σεβόμαστε γιατί ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα. Δεν θα μας επιβάλουν τις απόψεις τους ορισμένοι, οι οποίοι, προσωπικά, πιστεύω ότι δεν έχουν βρει τον δρόμο τους. Ας αρχίσουν να περπατάνε με ίσιο τρόπο στη ζωή τους και μετά να κάνουν και κριτική στους υπόλοιπους», είπε κυνικά ο ποινικολόγος.

Όμως η αδιανόητη επίθεση δεν ήταν μόνο τα λόγια αυτά, αλλά και το γεγονός πως μιλούσε για την Τζεφ Μοντάνα στο αρσενικό γένος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο δικηγόρος έχει προκαλέσει στο παρελθόν με τη διαφαινόμενη ομοφοβική υπερασπιστική του γραμμή, με την «περίφημη» δήλωση του σχετικά με τους μάρτυρες, που τους χαρακτήρισε επαγγελματίες ομοφυλόφιλους, ενώ πρόσφατα προέβη και σε άλλα ομοφοβικά σχόλια που είχε τονίσει ότι «Είναι η πρώτη δίκη που έχουμε βιασθέντα άντρα. Αφορά ένα παγκόσμιο κίνημα για να εδραιωθεί ένα τρίτο φύλο».

Exit mobile version