Τρίκαλα: Έκλεψε παπούτσια από κατάστημα και ο ιδιοκτήτης του τα χάρισε γιατί τα είχε ανάγκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Έκλεψε παπούτσια από κατάστημα και ο ιδιοκτήτης του τα χάρισε γιατί τα είχε ανάγκη

SHARE THIS

Σκέφτηκε πως για να μπει σε αυτή την διαδικασία τα είχε πραγματικά ανάγκη και έτσι του έστειλε πίσω τα παπούτσια.

Σε μία σπάνια κίνηση που μαρτυρά ανθρωπιά, προχώρησε ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με παπούτσια στα Τρίκαλα, ο οποίος χάρισε στον ληστή του καταστήματός του τα παπούτσια που είχε κλέψει.

Ο δράστης που συνελήφθη αμέσως μετά την ληστεία, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για προανάκριση ενώ τα παπούτσια δόθηκαν πίσω στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ωστόσο ο ιδιοκτήτης ενώ ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την άμεση σύλληψη έστειλε ένα απρόσμενο δώρο στον δράστη. Σκέφτηκε πως για να μπει σε αυτή την διαδικασία τα είχε πραγματικά ανάγκη και έτσι του έστειλε πίσω τα παπούτσια.

«Μπορεί να τα είχε ανάγκη»

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, έκανε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα: «Για την ιστορία… Ο κλέφτης βρέθηκε… Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και την ελληνική αστυνομία Τρικάλων που αντέδρασε άμεσα. Τα παπούτσια τα κάναμε δώρο (διότι μπορεί να τα είχε ανάγκη…) αλλά του συμπληρώσαμε το βιογραφικό με ένα κατόρθωμα ακόμη που ήταν ήδη λίγο μεγάλο! Ελπίζουμε στην συμμόρφωση του! Υστερόγραφο: Ο κύριος δεν ήταν από Τρίκαλα… Ήρθε για ψώνια στην πόλη μας».

Exit mobile version