Τροχαίο στη Βουλή: Αυθόρμητη μοτοπορεία στο σημείο που σκοτώθηκε ο Ιάσονας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Αυθόρμητη μοτοπορεία στο σημείο που σκοτώθηκε ο Ιάσονας

SHARE THIS

Αυθόρμητη μοτοπορεία από διανομείς με κατεύθυνση τη Βουλή, έξω από την οποία έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας το μεσημέρι της Παρασκευής

Αυθόρμητη μοτοπορεία μπροστά από τη Βουλή στο σημείο που σκοτώθηκε ο 23χρονος Ιάσονας, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για την προσπάθεια αποσιώπησης του τροχαίου από κυβέρνηση και αστυνομία.

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή την ώρα με έναρξη την πλατεία Κλαυθμώνος και κατεύθυνση τη Βουλή από εργαζόμενους στη διανομή για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε έξω από την Βουλή την περασμένη Παρασκευή με αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με τα μέχρι ώρα δεδομένα, το όχημα της ασφάλειας της βουλευτή της ΝΔ, έστριψε αντικανονικά και παρέσυρε θανάσιμα τον 23χρονο Ιάσονα.

Στο κάλεσμα τους για την αυθόρμητη πορεία, οι Διανομείς τονίζουν ότι από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος δόθηκε η εντύπωση προσπάθειας συγκάλυψης καθώς ο αυτόπτης μάρτυρας και συνάδελφός τους, τραμπουκίστηκε λεκτικά από τροχονόμο, ο οποίος και τον έδιωξε από το σημείο κακήν κακώς.

Μάλιστα, μόνο μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των χρηστών των social media, το θέμα πήρε τις δέουσες διαστάσεις.

Exit mobile version