Μποφίλιου σε Χαραλαμπόπουλο: Είσαι ένας και μοναδικός –  Αποθέωση στα social media
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποφίλιου σε Χαραλαμπόπουλο: Είσαι ένας και μοναδικός – Αποθέωση στα social media

SHARE THIS

Ηχηρό το «χειροκρότημα» του κοινού στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που έδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη του στον Χριστόφορο Ζαραλίκο όταν οι περισσότεροι σιώπησαν.

Την αποθέωση πολιτών και καλλιτεχνών έχει εισπράξει από το πρωί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που επέλεξε να δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στον συνάδελφό του Χριστόφορο Ζαραλίκο, ο οποίος πριν λίγες ημέρες δέχθηκε λογοκριτική επίθεση στην παράστασή του από την τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη και τους φίλους της που τη συνόδευαν.

Όπως δημοσίευσε σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, μία ταξιθέτρια ψιθύρισε διακριτικά στη Σάσα Σταμάτη ότι «ο κ. Χαραλαμπόπουλος της είπε να ότι αν δεν φύγει, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε».

Όπως το κοινό μπήκε «ασπίδα» μπροστά στον Χριστόφορο Ζαραλίκο, έτσι και σήμερα, όλοι μιλούν για την έμπρακτη αλληλεγγύη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον συνάδελφό του, εκεί που οι περισσότερα ούτε καν μίλησαν για την προσπάθεια φίμωσης της καλλιτεχνικής ελευθερίας.

Η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, αναφέροντας τον Βασίλη Χαλαμπόπουλο έγραψε σε στόρι της στο Ίνσταγκραμ: «Είσαι ένας και μοναδικός».

Μερικά από τα υποστηρικτικά tweets του κόσμου στην κίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου:

Exit mobile version