Βγήκε απ’ τη ΜΕΘ η γυναίκα που δέχτηκε μαχαιριές απ’ τον σύντροφό της
AP ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βγήκε απ’ τη ΜΕΘ η γυναίκα που δέχτηκε μαχαιριές απ’ τον σύντροφό της

SHARE THIS

Η υγεία της 36χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα απόπειρας γυναικοκτονίας από τον σύντροφό της, παρουσιάζει νέα βελτίωση.

Βελτιώνεται η υγεία της 36χρονης που δέχθηκε 14 μαχαιριές από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο Κρήτης το βράδυ της Κυριακής καθώς σύμφωνα με το cretapost πήρε εξιτήριο απ’ τη ΜΕΘ.

Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, η γυναίκα που χθες αποσωληνώθηκε αλλά παρέμεινε στη ΜΕΘ, μεταφέρθηκε σήμερα στη Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ καθώς η κατάσταση της υγείας της εμφανίζεται βελτιωμένη και πλέον έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Σε αντίθεση με τις αρχικές πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, στην πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς η 36χρονη ανέφερε πώς δεν είχε προηγηθεί καυγάς.

Ο 36χρονος δράστης εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Χειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, με την κατάσταση της υγείας του αρκετά βελτιωμένη.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία. Η δικογραφία έχει ήδη υποβληθεί στην Εισαγγελία Ηρακλείου και ακολούθως θα απαγγελθούν σε βάρος του κατηγορίες από τον εισαγγελέα, για τις οποίες θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Exit mobile version