Βιασμός 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βιασμός 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

SHARE THIS

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας. Ξεκίνησε έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της.

Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε η Αστυνομία.

Όλοι τους βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και διέμεναν στο ξενοδοχείο όπου και έλαβε χώρα ο βιασμός όπως κατήγγειλε η 24χρονη κοπέλα.

Την ίδια ώρα οι τοξικολογικές εξετάσεις της νεαρής έχουν σταλεί στην Ελβετία.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι εμπλεκόμενοι θα καλούνταν να καταθέσουν ανωμοτί στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τα αδέλφια Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, τον Κωνσταντίνο Περογιαννάκη και τον Βασίλη Τραφαλή. Λίγο αργότερα βέβαια διαψεύσθηκε η πληροφορία αυτή από ορισμένες ιστοσελίδες.

Καταθέτει την Παρασκευή η 24χρονη

Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει την Παρασκευή η 24χρονη, παρουσία ψυχολόγου. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Αθανάσιος Ζιώγας, έχει στη διάθεσή του όλες τις συνομιλίες και τα μηνύματα της νεαρής γυναίκας και έχει σκοπό να τα παραδώσει στον εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Exit mobile version