Victim blaming και σεξισμός από Ψωμιάδη: Στις 11 το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο παράγοντα του ΣΕΓΑΣ αθλήτρια;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Victim blaming και σεξισμός από Ψωμιάδη: Στις 11 το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο παράγοντα του ΣΕΓΑΣ αθλήτρια;

SHARE THIS

«Να είναι 13-14 χρονών και να βάλει το χέρι επάνω; Θα του κόψω τα κά…λα την ίδια ώρα. Αλλά όταν η άλλη είναι 20-25 χρονών και βγαίνει στα 50 και λέει «ξέρεις ο τάδε με βίασε»

Η πατριαρχία, ο σεξισμός και το victim blaming καλά κρατούν. Προ μίας εβδομάδας την ελληνική κοινωνία συντάραξαν οι μισογυνικές δηλώσεις του Τζούμα, που βρήκε… την αιτία των γυναικοκτονιών που αλλού; στα θύματα! Η φλυαρία των γυναικών ευθύνεται, όπως είπε ο ίδιος, για τόσες ζωές γυναικών που χάνονται διαρκώς.

Σήμερα, στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 καλεσμένος ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με αδιανόητες δηλώσεις του, και επανέλαβε ακόμη μία φορά την άποψή του για το κίνημα #MeToo στην Ελλάδα και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε αντιδράσεις, ουσιαστικά βάλλοντας κατά θυμάτων σεξουαλικής παρενόχλησης.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Να είναι 13-14 χρονών και να βάλει το χέρι επάνω; Θα του κόψω τα κά…λα την ίδια ώρα. Αλλά όταν η άλλη είναι 20-25 χρονών και βγαίνει στα 50 και λέει «ξέρεις ο τάδε με βίασε». Χαίρομαι γιατί σπάει η σιωπή τους, αλλά γιατί δεν το είπαν πιο νωρίς; Και 11 η ώρα το βράδυ τι δουλειά είχε στο δωμάτιο του παράγοντα του ΣΕΓΑΣ κάποια αθλήτρια; Τι δουλειά είχε»;

Exit mobile version